Maite Perroni, frumoasa actriță din Rebelde s-a căsătorit cu alesul inimii sale, la doar o lună după ce cei doi s-au logodit. Actrița a avut parte de o nuntă ca în filme, iar la eveniment au participat actori ai celebrelor producții din America Latină.

Actrița a strălucit în rochia albă de mireasă și pare mai fericită ca niciodată la brațul soțului ei, un cunoscut producător de televiziune. La 39 de ani, frumoasa brunetă și-a unit destinul cu Andres Tovar, cel cu care este prieten de mulți ani.

„Facem primii pași ai vieții pe care vrem s-o construim împreună ... înconjurați de familia noastră și de mână cu Dumnezeu, azi primim o binecuvântare. Suntem fericiți pentru că putem să facem pași care să întărească drumul nostru în acest plan în care am reușit să coincidem și pe care destinul nu l-a dăruit.”, a transmis Maite Perroni, în dreptul fotografiilor postate pe social media.

Maite Perroni, poveste de dragoste cu Andres Tovar

În urmă cu ceva vreme, presa din America ar fi scris că actrița a fost amanta lui Andres, în timp ce acesta avea o relație cu actrița Claudia Martin. Mai mult, Maite ar fi fost și motivul pentru care cei doi s-ar fi despărțit, însă vedeta din Rebelde a negat aceste speculații.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: