Antonia este o mamă împlinită, asta pentru că, după mulți ani de procese, vedeta a reușit să obțină program de vizită pentru fetița sa, Maya. Artista o aduce lângă frații ei și se bucură să știe că cea mică este lângă ea. Recent, Antonia i-a surprins pe Maya și pe Akim în timp ce se îmbrățișau și se pupau.

Partenera de viață a lui Alex Velea a surprins imaginile cu iubirea pe care și-o arată cei doi frați și a postat video-ul pe InstaStory. Mai mult, ea i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiește, mai ales că a luptat din greu pentru ca micuța ei să îi fie aproape.

Mulțumesc, Dumnezeu!, a scris Antonia în dreptul imaginilor cu copiii săi.

Pentru că distracția nu s-a încheiat, Antonia a mai postat câteva fotografii cu cei 3 micuți ai ei. Din poze se simte fericirea artistei. iar ea împarte această bucurie cu internauții.

Antonia și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului

Antonia, Alex Velea, Vincenzo Castellano și iubita sa au lăsat trecutul în urmă și au sărbătorit-o împreună pe Maya. Cei doi părinți ai fetiței, împreună cu partenerii lor de viață au fost prezenți la ziua de naștere a micuței, lucru ce a bucurat-o pe sărbătorită.

Sursă foto: InstaStory

Mai mult, cei 4 s-au și pozat împreună, semn că, în sfârșit, ei au ajuns să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: