Setari Cookie-uri

Medicul Adina Alberts, sfat nesolicitat pentru Delia, în legătură cu refuzul de a face copii. Răspunsul Lorei este genial!

Doctorul plastician Adina Alberts a făcut o postare sub forma unui sfat prietenesc, adresat Deliei, asta după ce artista a menționat că nu își dorește să facă copii.

După ce Delia a dezvăluit că nu își dorește să aducă pe lume copii, pentru că îi place să se bucure de liniște și de libertate, mai multe vedete autohtone și-au dat cu părerea despre declarațiile artistei. Recent, Dr. Adina Alberts a scris și ea câteva rânduri pe pagina sa de socializare, dorind ca afitmațiile sale să fie văzute sub forma unui sfat prietenesc.

"Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile.
Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață.
Este IUBIRE și ÎMPLINIRE!
Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă.
Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie!
Delia, mai e încă timp 😉 ", au fost rândurile scrie de doctorul plastician.

Citește și:

Comentariile au curs în număr mare la postarea soției lui Viorel Cataramă, iar internauții au criticat-o pe Adina Alberts pentru afirmațiile nesolicitate cu privire la viața intimă a unei femei. Mai mult, Lora a fost una dintre vedetele care a lăsat un comentariu cât de poate de sugestiv și justificat.

Lora a scris că sfaturile atât de intime nu se dau pe rețelele de socializare, dar mai ales că nu este treaba nimănui să își dea cu părerea în ceea ce privește astfel de decizii luate de o femeie.

"Draga mea dragă, sfaturile prieteneşti de o astfel de intimitate, pe uterul si viata altei femei, nu se dau pe Facebook. In "meseria" ei are mai multă "energie nouă" decât ar putea duce un om fără această vocație, deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belşug. Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele şi cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există şi această perpectivă. Pup", a scris Lora, la postarea Adinei Alberts.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.