Setari Cookie-uri

BREAKING NEWS! Simona Halep a fost prinsă dopată! Sportiva a fost suspendată provizoriu. Prima reacție a tenismenei

Simona Halep a fost prinsă dopată la unul dintre testele anti-doping. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a decis suspendarea sportivei!

Simona Halep a fost prinsă dopată la unul dintre testele anti doping, efectuat în timpul turneului US Open, din acest an, ce a avut loc în perioada 29 august - 11 septembrie. Sportiva a picat testul anti doping, iar Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a suspendat-o provizoriu pe campioana tenisului românesc.

Rămâne de văzut dacă Simona Halep a luat cu bină știință substanțele interzise. În acest caz, suspendarea sa se va prelungi, iar cariera tenismenei va avea de suferit.

Marți, 21 octombrie, Agenția Internsțională de Integritate a Tenisului a publicat un comunicat în care se anunță suspendarea provizorie a Simonei Halep.

Prima reacție a Simonei Halep

Simona Halep a declarat că va lupta pentru dreptate, în cea mai grea luptă a sa până acum. Sportiva a postat un mesaj pe Instagram în care a menționat că nu a consumat nicio substanță interzisă și că are încredere că adevărul va ieși curând la lumină.

”Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: O luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanță denumită roxadustat, într-o cantitate extrem de redusă. A fost cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată. Este total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. Trebuind să fac față unei asemenea situații, mă văd complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Citește și:

    Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, este prima reacție a Simonei Halep.

    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.