Setari Cookie-uri

Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru Delia: Cred că ar fi o mamă minunată și fericită

Elena Udrea a postat un mesaj pe pagina ei de socializare, în care a vorbit despre refuzul Deliei de a deveni mamă.

Refuzul Deliei de a face copii a inflamat o țară întreagă și mai multe vedete și-au dat cu părerea despre alegerile artistei. După postarea Adinei Alberts, Delia a fost subiectul țintă al unei alte postări, de această dată scrisă de Elena Udrea.

Aflată în pușcărie, departe de familia sa, Elena Udrea a menționat că nici ea nu și-a dorit copii până la vârsta de 44 de ani, atunci când în viața sa a apărut micuța Eva Maria. Elena Udrea simte dorul de fetița ei și spune că viața de când a devenit mamă este incomparabil mai frumosă decât viața de dinainte.

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe că nu vreau copii și m-am dedicat carierei și timpul a trecut. Apoi, mai mult pentru că astrele s-au așezat așa, nu pentru că eram eu convinsă, la 44 de ani a pășit în viața mea, Eva-Maria.

Citește și:

Viața mea a fost fabuloasă, împlinită, realizată, spectaculoasă, specială până sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult. De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva. Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină.

Acum, insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc. Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa”, a scris fosta parlamentară pe pagina personală de Facebook.

Citește și:

Delia, refuzul de a nu face copii

Delia a vorbit despre refuzul de a nu face copii. Agasată cu această întrebare, artista a răbufnit în mediul online.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asra cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noaptea că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți. Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altundeva. Motive sunt nelimitate, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist”, scrie în postarea cântăreței.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.