Setari Cookie-uri

Horia Moculescu este internat în spital de două luni. Care este starea de sănătate a artistului în vârstă de 85 de ani?

Horia Moculescu se află în aceste momente internat în spital, acolo unde are parte de atenția și îngrijirea personalului medical. Cum se simte acum îndrăgitul artist?

Horia Moculescu și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat că este internat în spital. Artistul se află de două săptămâni la Insitutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan, acolo unde se reface din punct de vedere al mobilității.

Horia Moculescu a mărturisit că nu are nicio problemă de sănătate, însă vârsta își spune cuvântul. El a precizat că s-a internat în spital pentru tratamentele de întreținere.

„Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan de două săptămâni, pentru revigorare, pentru refacere… nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”, a spus Horia Moculescu, pentru Antena Stars, conform Spynews.

Citește și:

Fosta soție a artistului, Mariana Moculescu a dat mai multe detalii despre problemele de sănătate prin care trece tatăl fiicei sale. Ea a spus că Horia Moculescu are câteva probleme la plămâni, dar și la picioare. Totuși, Mariana Moculescu spune că sportul l-a ajutat foarte mult să se mențină din punct de vedere al sănătății și recunoaște că, datorită lui, și ea s-a apucat să practice exerciții fizice.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan, la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări.

Citește și:

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el, că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și schi și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui”, a declarat, pentru Click!, Mariana Moculescu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.