Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău, amenințări la adresa Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul vrea ca domiciliul copiilor să fie la el

Pe 3 noiembrie Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor afla decizia instanței, cu privire la domiciliul celor doi copii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu a divorțat în sfârșit de Gabi Bădălău, însă mai rămâne un singur pas de trecut. Pe data de 3 noiembrie, instanța va decide aspectele cu privire la domiciliul copiilor și pensia alimentară.

Artista spune că Gabi Bădălău o amenință că îi va lua copii și că instanța va decide ca domiciliul celor mici va fi la el. Claudia Pătrășcanu va lupta până în pânzele albe pentru ca fiii ei să rămână lângă ea.

”Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că << Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati>>. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc”, ne-a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Cântăreața a mărturisit că nu ar putea accepta să stea departe de copiii ei, mai ales că tatăl lor nu petrece timp de calitate cu ei. În cei 3 ani de când cei mici locuiesc la Constanța, alături de ea, Claudia Pătrășcanu a demonstrat că este o mamî grijulie, care le oferă tot confortul băieților ei.

Dacă decizia instanței va fi ca băieții artistei să locuiască la Bădălău, Claudia Pătrășcanu este horărâtă să meargă la CEDO.

”Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!”, a mai zis artista, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.