Setari Cookie-uri

Cum arată femeia ideală pentru Mihai Bendeac? Ce nu ar suporta niciodată actorul la partenera lui de viață?

Deși este un burlac convins, Mihai Bendeac a vorbit despre idealul său de femeie, dar și despre ce nu ar putea suporta niciodată la partenera sa de viață.

La cei 39 de ani pe care îi are, Mihai Bendeac se declară un burlac convins, care nu se gândește prea mult la întemeierea unei familii. Totuși, actorul are momente în care își imaginează femeia ideală și a făcut câteva menționări cu privire la felul în care ar trebui să se comporte o posibilă viitoare iubită.

Mihai Bendeac le-a împărtășit internauților faptul că femeia potrivită pentru el trebuie să îi aprecieze și să îi înțeleagă munca actoricească. Fostul jurat de la IUmor a declarat că a muncit enorm pentru cariera sa, astfel că nu ar suporta ca femeia de lângă el să îi sună că nu o interesează decât omul Bendeac.

„Eu recunosc o chestie. Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune «să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om». Mă enervează treaba asta, pentru că eu chiar vreau să te intereseze treaba asta, că eu muncesc de 25 de ani pentru Bendeac artistul.

Citește și:

Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om.(…)

Nu pot rezona la ideea că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea. Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii «când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul»”, a spus Mihai Bendeac pe Insta Story.

Mihai Bendeac a plecat din juriul IUmor

După 6 ani în care a ocupat scaunul de jurat de la emisiunea IUmor, Mihai Bendeac a ales să plece din show-ul de la Antena 1. El a fost înlocuit cu Costel, un comedian care a fost la rândul lui concurent al emisiunii.

Se pare că actorul a dorit să încheie colaborarea cu trustul Intact, după ce producătorii emisiunii ar fi difuzat un moment în care l-ar fi imitat pe Mugur Mihăescu, iar el nu a fost de acord.

Citește și:

Totuși, chiar dacă nu mai apare în prezent pe micile ecrane, Mihai Bendeac are multe proiecte actoricești și poate fi văzut în mai multe spectacole de la Teatrul de Comedie.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.