Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, în lacrimi după ce a ieșit din sala de judecată. Artista îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să îi ia copiii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au văzut ieri în sala de judecată, pentru a stabili domiciliul copiilor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut ieri, 3 noiembrie, o nouă înfățișare în sala de judecată. Cei doi se luptă acum pentru domiciliul copiilor, asta pentru că, deși cei mici au locuit timp de 3 ani de zile cu mama lor la Constanța, omul de afaceri dorește ca fiii săi să locuiască cu el.

Claudia Pătrășcanu a vorbit cu lacrimi în ochi despre tot războiul care se duce acum pentru stabilirea domiciuliului celor doi copii ai ei. Artista a declarat că fostul ei soț vrea să o bage la închisoare și să îi ia copiii de lângă ea, deși el nu a petrecut timp de calitate cu ei, iar când cei mici se află la el acasă, ei rămân în grija menajerei.

„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată.. eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă.

Citește și:

Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii”, spune Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

În același timp, Gabi Bădălău i-a adresat cuvinte dure mamei copiilor săi și a acuzat-o că i-a pus microfoane în casă. Tot el a mărturisit că judecătorii nu au luat nicio decizie.

„În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia.(…) Sunt 100% convins. Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic astăzi. Au decis ei probe că stătea copilul la soare și nu avea batic, că în Spania era soare și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. (…)

Citește și:

Sunt un pic agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare. Nici nu mai știu ce exemple să vă dau ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta care o să vină în cinci minute în fața dumneavoastră cu lacrimile în ochi că e mama minunată, și că eu cumpăr judecătorii. Gândiți-vă ce personaj poate să fie. Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile copiilor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid și mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit”, a spus Gabi Bădălău.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.