Setari Cookie-uri

Magda Pălimariu se pregătește de botezul micuțului ei. Fiul ei va avea parte de două ceremonii religioase!

Magda Pălimariu a vorbit despre botezul fiului ei, iar cel mic va avea două ceremonii, atât în Norvegia, cât și în România.

Magda Pălimariu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar rolul de mămică i se potrivește mânușă. Vedeta a născut în urmă cu două luni în Norvegia, însă, deocamdată, păstrează discreția cu privire la chipul și numele bebelușului ei.

La cei 43 de ani pe care îi are, Magda Pălimariu a născut natural, iar acum se bucură de fiecare zi petrecută alături de micuțul ei.

„Încă ne acomodăm. E o perioadă în care învățăm foarte multe de la cel mic, ne pliem după nevoile lui. Este în perioada în care mănâncă și doarme, îi plac plimbările lungi, așa că ne-am creat o rutină în acest sens. Fiecare zi cu el este o bucurie și ne încântă de fiecare dată cu câte ceva. Este minunat să vezi cum se schimbă și învață de la o zi la alta,” a povestit frumoasa mămică, pentru OK!Magazine.

Citește și:

Prezentatoarea meteo se gândește și la botezul celui mic, eveniment ce va avea loc în curând. Ea a declarat că fiul ei va avea parte de două ceremonii, una în Norvegia și una în România.

„Probabil vom face două ceremonii religioase, și aici, dar și în România. Astfel îi vom putea avea aproape pe toți cei dragi”, a mai explicat Magda Pălimariu

În schimb, ea a dezvăluit că fiul ei va avea două perechi de nași. cuplul care i-a cununat pe ea și pe Ionuț Eriksen, dar și o pereche de prieteni apropiați din Budapesta.

„Va avea două perechi de nași, părinții spirituali care ne-au cununat și pe noi și prietenii noștri apropiați din Budapesta”, a mai anunțat ea, în interviul pentru publicația citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.