Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Cleopatra Stratan cu socrii ei? Puține femei mai spun asta despre părinții partenerului de viață!

Cleopatra Stratan a dezvăluit cum se înțelege cu părinții soțului ei, Edward Sanda și cum îi consideră, defapt, pe socrii ei.

Cleopatra Stratan s-a căsătorit în urmă cu doi ani, deși multă lume a considerat că este prea tânără pentru a face un pas atât de important. Ea și Edward Sanda nu au ascultat gura lumii și au demonstrat cât de puternică este dragostea lor.

Recent, artista a dezvăluit ce relație are cu părinții soțului ei și cum îi percepe ea pe cei care i-au devenit socrii.

Cleopatra Stratan a mărturisit că părinții soțului ei sunt ca o a doua familie pentru ea și că îi apreciază foarte mult pentru felul lor a de a fi. Mai mult, Cleopatra este foarte atașată și de sora mai mică a soțului ei.

„Eu sunt un caz norocos. Sunt foarte norocoasă de mama soacră, Edi are niște părinți superbi. Sunt atât de buni la suflet și de minunați, sunt exact ca părinții mei. Îi iubesc ca pe părinții mei. Mă bucur de fiecare dată când îi văd.

Citește și:

Edi are o surioară superbă, mai mică, bineînțeles și îmi e foarte ciudat să o numesc cumnată, pentru că are 5 ani aproape. Mă bucur foarte mult că am norocul ăsta de socrii și îi consider și eu ca a doua pereche de părinți”, a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Wowbiz.

Artista ține foarte mult la sora mai mică a lui Edwaud Sanda și o încurajează să meargă pe același drum al muzicii. Cleopatra o sfătuiește pe sora soțului ei, dar și pe fratele ei mai mic să facă întotdeauna doar ceea ce își doresc și îi face fericiți.

„Sora lui Edi cântă și ea, ascultă și piesele noastre și pe ale altor artiști, dar fredonează non-stop. Văd și ce postează mama soacră, o văd și eu prin casă, pe unde mergem, tot fredonează și ascultă muzică.[...]
Asta i-am spus și lui Cezar. Dacă o să vrei în viața asta să faci muzică, fă. Dacă vrei să faci matematică, că poate asta îți va plăcea, poftim. Important e să faci ce îți place și ce te face fericit.”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.