Setari Cookie-uri

Cristina Bălan, mărturisiri despre cum își dorește să o aducă pe lume pe fetița sa. Artista va naște peste două luni

Cristina Bălan se pregătește pentru momentul întâlnirii cu fetița sa.

Cristina Bălan este o mămică fericită, iar cea de-a treia minune din viața sa va veni în familia artistei peste doar două luni. Pentru că o așteaptă cu mult drag, Cristina Bălan și-a făcut deja planuri pentru ziua în care va naște. Vedeta își dorește să nască natural, așa cum a făcut-o și în cazul gemenilor săi și vrea ca soțul ei să îi fie aproape în acele momente.

Mai mult, Cristina Bălan vrea să aibă parte de ora magică și spune că toate aceste lucruri ar trebui să se întâmple și la spitalele de stat.

„Eu am stabilit că doresc să nasc natural, mai cu seamă că și prima naștere a fost tot naturală și vorbim despre doi copii. Acum 10 ani am născut, mi-am tras sufletul cinci minute și apoi am reluat procesul. Practic, am avut două nașteri. Planul meu de naștere include tot ce n-am avut prima oară: doresc să nasc în apă, cu moașă (doula), soțul să-mi fie alături cât, când și dacă dorește (în anumite momente, travaliul poate fi dificil pentru parteneri). Doresc o atmosferă relaxantă, blândă”, spune Cristina Bălan, pentru viva.ro.

Citește și:

Artista a mărturisit că nașterea gemenilor săi a fost una extrem de traumatizantă, iar medicul care a asistat-o i-a vorbit urât. Viitoarea mămică speră ca lucrurile să se schimbe în bine și la spitalele de stat, iar mamele să aibă parte de o naștere frumoasă.

„Prima naștere a fost extrem de traumatizantă, foarte mulți medici sunt brutali, le vorbesc urât femeilor în travaliu, am auzit personal, nu din povești. Chiar și eu am fost tratată așa, brutal și fără omenie. Lucru care sper să se schimbe în spitalele de stat.
Nicio femeie nu merge să nască pentru a încurca viața vreunui doctor. Mai mult, să se accepte moașele, în cazul nașterilor fără riscuri și probleme, lucru care nu se întâmplă în multe spitale și care ar ajuta mult cadrele medicale. E mult de discutat pe subiect”, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.