Setari Cookie-uri

La 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin dă cărțile pe față. Cât de greu i-a fost să treacă peste separare?

Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr, la 9 ani de când cei doi s-au separat. Cât de greu i-a fost vedetei să treacă peste despărțirea de tatăl fiicei sale?

Andreea Marin trăiește de 5 ani o frumoasă poveste cu dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Cu toate că este liniștită și fericită cu viața pe care o trăiește acum, vedeta a suferit enorm în trecut, atunci când a divorțat de tatăl fiicei sale, Violeta.

În acel moment, presa zvonea faptul că motivul separării celor doi este infidelitatea lui Ștefan Bănică Jr, iar la mijloc ar fi Lavinia Pârva, prietenă de familie a celor doi. Recent, invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Andreea Marin a recunoscut că nu i-a fost deloc comod să știe că a fost înșelată, însă fiecare are drumul său în viață.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate.
Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin într-un interviu pentru Cristina Șișcanu, potrivit revista VIVA!

Citește și:

Mai mult, prezentatoarea tv a mărturisit că depinde de fiecare persoană în parte cum gestionează situațile de acest gen. Andreea Marin a declarat că se respectă suficient de mult încât să plece de lângă oamenii care nu îi mai aduc niciun fel de bucurie.

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. S-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta (înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor.
Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.