Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu, terorizată în continuare de Gabi Bădălău! Declarațiile artistei îți dau fiori. Cine o urmărește?

Claudia Pătrășcanu este în continuare teriorizată de Gabi Bădălău, iar artista spune că fostul ei soț pune oameni să o urmărească.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost în proces de divorț și s-au luptat timp de 3 ani pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Deși artista și omul de afaceri sunt separați oficial, iar custodia copiilor a fost stabilită, așa cum era normal, la Claudia Pătrășcanu, vedeta a mărturisit că nu are liniște deplină.

Claudia Pătrășcanu a oferit informații halucinante despre fostul ei soț, spunând că acesta a angajat oameni care o urmăresc continuu.

„Era de așteptat din punctul meu de vedere ca cei mici să rămână lângă mine, era normal. Cu timpul mi-am dat seama că orice ar fi încercat să mi se facă, copiii clar trebuiau să rămână lângă mine. Ne-am bucurat foarte mult, ne vedem în continuare de treburile noastre, de viață. Dar deși, din păcate, divorțul s-a terminat, custodia s-a înțeles unde, tot mai sunt situații neplăcute și nu se trece peste, nu știu de ce.

Citește și:

Nu cred că se va ajunge la un numitor comun. Având în vedere că am divorțat, sunt urmărită încontinuu. Încontinuu sunt urmărită, din timpul procesului am fost urmărită, dar am zis că urmărește să vadă ce fac, cum fac, n-am înțeles nici acum. Da, ies cu două mașini după mine zilnic de câteva luni buni…”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Vedeta a mai spus că acest lucru se întâmplă de când era în proces cu Gabi Bădălău și tot ceea ce își dorește este liniște. Ea spune că este terorizată din cauza faptului că, oriunde s-ar duce, două mașini sunt mereu pe urmele ei.

„Nu m-a interesat să ies, să mai spun, am încercat să vorbesc cu el, i-am explicat să mă lase în pace, să-mi văd de creșterea și liniștea copiilor. Nu mai vreau să merg la poliție, nu mai vreau nimic, vreau doar liniște, dar nu înțelege sub nicio formă. Nu-mi explic de ce în continuare îmi oferă coșmar și mie și copiilor. Nu pot linișită să merg cu ei undeva că hop unul după mine.

Citește și:

Pe autostradă la fel, n-am voie să muncesc, n-am voie să fac nimic. N-am voie să muncesc pentru copii, n-am voie să-mi văd de viața mea, să fiu fericită, n-am voie să fiu cu nimeni, n-am voie să fac nimic din punctul lui de vedere. Nu-mi explic de ce trimite două mașini după mine. Am înțeles cât a fost procesul, n-a găsit nimic, dar de ce continuă să facă lucrul ăsta. În loc să-l intereseze copiii, se pare că-l interesează de mine în continuare. Nu știu de ce face lucrul acesta”, a mai zis artista.

Ea a mărturisit că Bădălău vrea să știe mereu ce face și unde se duce și că în loc să îl intereseze de copii, îl interesează detalii din viața ei personală. Artista își dorește liniște și putere ca să-și crească frumos cei doi băieți pe care îi are.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.