Setari Cookie-uri

Nu te-ai fi așteptat la așa ceva! Ce mănâncă Andi Moisescu, deși soția sa este raw vegană?

Andi Moisescu a dezvăluit ce consumă într-o zi obișnuită, mai ales după ce soția sa s-a declarat o împătimită a regimului raw vegan.

Andi Moisescu a dezvăluit ce alimente consumă într-o zi obișnuită, spre surprinderea fanilor săi. Prezentatorul tv a mărturisit că, deși soția sa este raw vegană de mulți ani, el preferă să consume mâncare normală, însă are grijă să mănânce fructe și legume proaspete.

Mai mult, el practică sport, ceea ce îl ajută să aibă un metabolism rapid și să fie în cea mai bună formă a sa.

„Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani… mișcarea!”, a spus prezentatorul de la Pro TV. Și a continuat: „Dacă nu aș face mișcare, aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan.

Citește și:

Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil… mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a mai declarat Andi Moisescu pentru click.ro.

Olivia Steer este vegană de 12 ani

În ceea ce o privește pe soția sa, Olivia Steer, aceasta este vegană de 12 ani și promovează regimul său, ori de câte ori are ocazia. Fosta jurnalistă spune că alimentația raw vegană i-a rezolvat multe probleme de sănătate și că nu a avut niciodată carențe alimentare.

„Celula ta funcționează după aceleași principii după care funcționează celula mea. Și a oricăruia. Vrem, nu vrem, la nivel microbiologic, suntem toți la fel: aceiași nutrienți ne hrănesc, aceleași toxine ne otrăvesc, același oxigen ne oxigenează. De 12 ani sunt raw-vegană. Dacă dieta mea ar fi fost deficitară, aș fi aflat demult. Dacă ar fi fost carențială, până acum m-aș fi pricopsit cu niște boli.

Citește și:

Dar, dacă, dimpotrivă, ea mi-a rezolvat probleme vechi de sănătate, cum ar putea fi catalogată? O eroare? O iluzie? O păcăleală? Mda, cine are de vândut un supliment alimentar, un tratament medicamentos, un serviciu de health-coach, o ideologie bănoasă nu va ezita să încerce măcar să mă convingă (și pe oricine ar avea ghinionul să îi iasă în cale) că visez cai verzi pe pereți & inorogi rozalii. Când, de fapt, tot ceea ce visez eu e mai puțină încrâncenare, mai puțină lăcomie, mai puțină obsesie pentru control…”, a scris Olivia Steer în mediul online.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.