Daniela Crudu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar bebelușul din burtică îi oferă o mulțime de motive de fericire și liniște sufletească. Vedeta și-a făcut apariția la Xtra Night Show, acolo unde și-a pus în evidență burtica de gravidă, purtând o rochie neagră, scurtă, mulată pe corp, accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc.

Deși a intrat în trimestrul al doilea, Daniela Crudu nu își neglijează aparițiile publice și nici ținutele sexy care au consacrat-o.

Vedeta și-a anunțat fanii că va aduce pe lume o fetiță, iar numele ales pentru cea mică este Daiana. Fosta asistentă tv a mărturisit că își dorea enorm să aibă o fetiță, iar în luna mai a anului ce vine dorința i se va împlini.

"Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a declarat în direct la Antena Stars Daniela Crudu, conform spynews.ro.

Daniela Crudu nu vrea să se căsătorească

Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de iubire de peste un an de zile. La cei 33 de ani pe care îi are, vedeta tv și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei și își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește identitatea bărbatului care o face fericită.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea Daniela Crudu acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: