Setari Cookie-uri

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre divorț. Vedeta a fost criticată că s-a căsătorit din interes

Valentina Pelinel a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și le-a răspuns celor care au acuzat-o că s-a căsătorit din interes.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, iar cei 2 au împreună un băiețel și două fetițe. Recent, fostul model a vorbit despre iubirea pentru Borcea, dar și ce s-ar întâmpla în cazul unui divorț.

Valentina Pelinel a mărturisit că, dacă vor divorța, ea și Cristi Borcea vor pleca doar cu ceea ce au venit. Mai exact, cei doi au făcut separare de bunuri, iar Valentina a mărturisit că nu s-a căsătorit cu afaceristul pentru banii săi.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine să te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel, în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

Citește și:

Valentina Pelinel are mare grijă de silueta sa

Valentina Pelinel are mare grijă de silueta sa, iar după două nașteri, vedeta arată perfect. Soția lui Cristi Borcea are mare grijă la alimentele pe care le consumă și se cântărește de două ori pe zi, dimineața și seara.

„Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara.
Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit Spynews.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.