Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, lecții învățate după fuga de acasă și cearta monstru cu tatăl ei. La 18 ani, artista și-a luat viața în mâini

Andreea Bălan a vorbit despre parcursul ei profesional, dar și despre momentul în care a fugit de acasă, la vârsta de 18 ani, în speranța că va reuși să atingă succesul pe cont propriu.

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste autohtone și multă lume o apreciază pentru felul în care se ridică și mai puternică, după fiecare căzătură. Ea a reușit să aibă succes pe cont propriu, după destrămarea trupei Andre.

Recent, Andreea Bălan a povestit cum a fost parcursul său profesional, dar și cum fuga de acasă de la 18 ani, după o ceartă aprinsă cu tatăl ei, a ajutat-o să devină ceea ce este astăzi. Artista este de părere că dacă nu ar fost nevoită să muncească din greu pentru succesul și independența financiară de acum, parcursul său ar fi fost cu totul altul.

„S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii.”, a povestit Andreea Bălan în cadrul podcastului"> „Aproximativ – Discuții cu Gojira”.

Citește și:

Fostul impresar al Andreei Bălan a scris în cartea sa despre fuga ei de acasă

Fostul impresar al Andreei Bălan, Marius Garvrilă a povestit în cartea sa despre fuga de acasă a artistei, în vârstă atunci de doar 18 ani. El a spus despre Andreea că era un copil foarte muncitor și harnic, care a învățat să trăiască singură într-un oraș mare, de la vârsta majoratului.

„Avea 19 ani şi după o copilărie şi-o adolescenţă sacrificate în schimbul popularităţii şi a unei posibile bunăstări, muncea degeaba. Copil muncitor mai ceva ca o furnicuţă, Andreea ajunsese să plătească de ceva vreme greşelile părinţilor săi naivi, care au semnat, fără să conştientizeze repercusiunile sale, un contract de impresariat păgubos şi strict.

După câteva luni de management chior, Andreea înlocuise dezamăgirea cu lipsa de încredere în familia sa, mai precis aproape non-stop se certa cu tatăl ei. M-a alarmat spunându-mi hotărât: «Vreau să mă mut în Bucureşti». A doua zi am rezervat un apartament cu chirie în Bucureşti.

Citește și:

Departe de familia ei, a învăţat să trăiască, s-a maturizat singură şi a ajuns prin propriile puteri un artist consacrat”, a relatat Marius Gavrilă, în cartea sa, "Cheia succesului meu".

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.