Setari Cookie-uri

Cristina Cioran, noi mărturisiri despre împăcarea cu Alex Dobrescu. Mai există cale de întoarcere?

Cristina Cioran a vorbit despre relația ei cu Alex Dobrescu și cum a fost posibil ca, după o cerere în căsătorie, cei doi să ajungă să se certe în plină stradă.

Cristina Cioran a ales să de despartă de Alex Dobrescu, pentru a-ți putea crește fetița în liniște. Deși cei doi se logodiseră, la puțin timp după aceea, actrița a anunțat separarea de tatăl fiicei sale. La rândul său, Alex Dobrescu nu a pierdut timpul și acum iubește din nou, de această dată o femeie cu 20 de ani mai tânără ca el.

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în plină stradă, iar scandalul s-a lăsat cu amenințări și cuvinte dure spuse unul altuia. Acum, Cristina Cioran își dorește să aibă parte de liniște, pentru a avea grijă de micuța Ema. Trecutul nu mai are nicio importanță pentru ea și spune că a făcut tot ce a fost posibil pentru a repara relația dintre ea și Alex Dobrescu.

„Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred.

Citește și:

Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și, dintr-odată nu am mai fost. Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Cristina Cioran, împăcare cu Alex Dobrescu?

Cristina Cioran a fost întrebată și despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu, însă răspunsul ei a fost unul negativ. Actrița a menționat că nu există cale de întoarcere, pentru că în relația celor doi au fost foarte multe lucruri urâte.

Nu cred… Ce drum înapoi? Noi nu suntem în filme. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, în reveniri, în regăsiri, doar că în situația asta s-a produs foarte mult rău, s-a stricat și deteriorat foarte mult. S-a pierdut foarte mult respect, deci chiar dacă el își dorește… nu!”, a mai spus Cristina Cioran.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.