Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu le-a mulțumit medicilor pentru ajutorul oferit la naștere. Cum se simte acum vedeta?

Andreea Antonescu a ținut să adreseze un mesaj medicilor și asistentelor de la spitalul privat unde a născut, declarând că s-a simțit ca în familie.

Andreea Antonescu a adus pe lume cea de-a doua fetiță a ei, în urmă cu 3 zile. Vedeta a născut la un spital privat din nordul Capitalei și a ținut să mulțumească echipei medicale care a făcut ca nașterea ei să fie una ușoară și frumoasă.

Andreea Antonescu a declarat că are mare încredere în medicii români, de aceea a și ales să nască aici, și nu în America. Vedeta a avut parte de o recuperare fără complicații după operația de cezariană, iar la starea ei de spirit au contribuit și asistentele care au încurajat-o și care au făcut-o să se simtă ca în familie.

„19.12.2022 este o dată care mi-a schimbat viața! Cu emoții de nedescris am pornit spre Medicover Romania, unde știam că mă așteaptă domnul Dr.. Eram conștientă că nu am de ce să mă tem pentru că am ales să nasc în România datorită încrederii pe care o am în dumnealui de atâția ani de când îi sunt pacientă. Cu toate acestea, nu vă puteți imagina ce era în sufletul meu știind că în cel mai scurt timp îmi voi ține a doua minune în brațe”, a explicat cântăreața, pe Instastory.

Citește și:

Artista a mai povestit că la spital a avut parte de o atmosferă frumoasă, iar tot personalul medical s-a purtat exemplar. Dr. Silviu Iștoc este medicul cu care Andreea Antonescu a ales să o aducă pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și căruia îi este profund recunoscătoare.

„Mi s-au făcut ultimele pregătiri, tot personalul m-a încurajat, așteptându-se probabil sa fiu mult mai puternică, din ce văzuseră pe la TV și chiar sunt, dar nu atunci când vine vorba de fetițele mele. M-au ținut de mână, la propriu, pe tot parcursul operației, mi-au pus muzica preferată, de Crăciun, și au făcut glume… efectiv tot posibilul pentru a mă detensiona, însă nu m-am putut calma real decât în momentul în care m-au felicitat pentru că am născut o fetiță de nota 10. M-am simțit ca în familie în toate aceste zile petrecute în clinică, cu toată atenția și toate îngrijirile care ne-au fost acordate atât mie, cât și bebelinei. Cu asemenea medici și personal să tot naști…”, a mai adăugat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.