Setari Cookie-uri

Connect-R, relație apropiată cu Divinitatea. Destăinuirile artistului despre căutarea lui Dumnezeu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, Connect-R s-a apropiat tot mai mult de Divinitate, în ultimii ani. El a povestit despre relația puternică pe care o are cu Divinitatea.

În ultimii ani, Connect-R s-a apropiat tot mai mult de Divinitate și le împărtășește adesea fanilor săi trăirile sale. Artistul are o relație puternică cu Dumnezeu, asta după ce evenimentele din ultimii ani l-au făcut să se apropie tot mai mult de religie.

Connect-R a căutat răspunsuri la cele mai profunde întrebări pe care le avea și le-a găsit în Divinitate. Tot el a vrut să înțeleagă principiile după care se bazează și alte religii, astfel că a parcurs un drum lung în căutarea credințelor sale.

„Am aflat cine sunt, după câțiva ani greu de studiu, biblic, în primul rând. Tatăl meu m-a îndrumat. Am căutat în ortodoxie, apoi am dat de niște prieteni și l-am studiat pe Hristos și din alt unghi. Am studiat și cu pocăiți. Și-am văzut că și ei erau într-o cutie. Am căutat în budism și, acolo, am găsit niște răspunsuri mai deschise puțin, am ieșit din cutie.

Citește și:

După ce am căutat în budism, am reușit să-l înțeleg pe Hristos altfel. «Cine mă va căuta din toată inima, mă va găsi», spune Hristos. Și am tăiat «d», a rămas «cine mă va căuta în toată inima». Am găsit pacea”, a povestit cântărețul, pe pagina sa de Instagram.

Connect-r își dorea să devină preot, atunci când era mic, însă mama lui nu l-a încurajat în această direcție. Acum, însă, la 40 de ani, artistul crede că această meserie nu era pentru el.

„Am vrut să mă fac preot la 11 ani, dar a venit mama și-a zis că-mi trebuie o meserie serioasă. Dar nu cred că era o o idee bună pentru mine, nu era pentru mine. Nici n-aș putea să mă călugăresc”, a mai spus artistul în podcastul „Fain și Simplu”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.