Setari Cookie-uri

Anda Adam, mărturisiri despre despărțirea de Victor Slav. Artista și Bianca Drăgușanu, rivale la inima băiatului de la meteo?

Anda Adam a vorbit despre trecutul ei amoros, în special despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Victor Slav. Ce a fost adevărat din tot ceea ce s-a scris atunci?

Anda Adam a fost invitata emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", acolo unde a vorbit despre cariera sa, dar a oferit și amănunte din viața personală. Artista a fost întrebată și despre relația de 7 ani cu Victor Slav, care s-a sfârșit brusc, deși toată lumea îi vedea suflete pereche.

În realitate, se pare că relația dintre cei doi nu mai funcționa de mult timp, iar deplasările Andei Adam la concertele din toată țara au dus la distanțarea celor doi. Artista a dezvăluit că Victor Slav este cel care i-a dat papucii, însă și-a dorit să păstreze discreția cu privire la motivele separării.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Citește și:

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a spus Anda Adam, în emisiunea „40 de întrebări”.

Anda Adam și Bianca Drăgușanu, rivale?

După despărțirea de Anda Adam, Victor Slav s-a cuplat repede cu Bianca Drăgușanu, ceea ce a stârnit multe bârfe în acel moment. S-a scris cum că Anda Adam și Bianca Drăgușanu ar fi rivale și nu de puține ori au existat șicane între cele două, în mediul online.

Citește și:

Cu toate acestea, artista a spus că multe dintre articolele scrise în acea vreme nu au fost adevărate și că nimeni nu încerca să copieze pe nimeni.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Citește și:

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a mai punctat Anda Adam, la Kanal D.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.