Setari Cookie-uri

Anca Serea și Cristina Șișcanu au decis să nu își mai ducă copiii la grădiniță, din cauza gripei sezoniere

Anca Serea și Cristina Șișcanu au luat o decizie radicală în ceea ce privește grădinița copiilor. Cele două au hotărât să îi țină pe cei mici acasă, temându-se de răspândirea accelerată a gripei și virozelor.

Nu este ușor să fi părinte, mai ales că fiecare etapă vine cu provocări de tot felul. În plin sezon de gripă și de viroze, copiii sunt cei mai afectați, iar camerele de gardă de pediatrie sunt neîncăpătoare în această perioadă.

Pentru că și vedetele noastre se tem de valul de îmbolnăviri din ultima vreme, unele dintre ele s-au decis să își țină copiii acasă până când situația epidemiologică se va liniști. Astfel, Anca Serea și-a anunțat urmăritorii că micuța Leah va rămâne acasă pentru o perioadă.

„Este o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți, mai ales în cazul copiilor mici, de 3- 4 ani. Eu am decis să nu o mai duc pe Leah până în primăvară la grădiniță, cât despre copii mari nu am ce să spun. Educația este foarte importantă și trebuie să meargă la școală. Nu aș fi foarte fericită dacă am trece în online”, a spus vedeta, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și:

Și Cristina Șișcanu a ajuns la aceeași concluzie și a decis ca fiica ei, Petra să ia o pauză de la grădiniță, până lucrurile se vor mai relaxa.

„Eu nu duc copilul la grădiniță… de frica gripei. Aștept să treacă nebunia”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Anca Serea le-a asigurat viitorul copiilor ei

Anca Serea s-a gândit deja la ceea ce vor face copiii ei în viitor, astfel că le-a făcut fiecăruia câte o asigurare de studii. Astfel, cei mici vor putea accesa burse pentru a studia oriunde în străinătate, atunci când vor împlini vârsta de 18 ani.

„David și cu Sarah au avut încă de pe vremea în care erau foarte mici un fel de asigurări pentru studii. Dar nu vă gândiți că e o sumă foarte mare. Nu am apelat la acea sumă nici acum, dar, da, le plătim lunar tuturor copiilor. Se numește Academica. Nu e reclamă. Este un sfat pe care l-aș da tuturor părinților. Nu este o sumă mare de plătit. Undeva în jur de 200 de lei alocăm copiilor și, în momentul în care ei vor face 18 ani, se vor bucura de acea sumă. Plus ce mai pune banca. Se numește o bursă de studii”, a declarat vedeta pentru playtech.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.