Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunții, iar cei doi abia așteaptă să facă pasul cel mare. După ce s-au logodit la biserică în mare secret, acolo unde băieții celor doi le-au fost martori, Bahmu și iubitul american își doresc să treacă la următorul pas.

Adriana Bahmuțeanu și George vor deveni soț și soție în acest an și își doresc o familie numeroasă. George a anunțat data fericitului eveniment, 30 iunie și a mărturisit că pregătirile sunt în toi.

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. (…) Vineri, pe 30 (n.r. – iunie). (…)

În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie”, a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu, din nou mămică

Adriana Bahmuțeanu își dorește să devină din nou mămică, iar pentru asta s-a asigurat că este perfect sănătoasă. Medicul le-a dat acordul cu privire la conceperea unui bebeluș, iar George a anunțat mândru că s-au apucat de treabă.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: