Setari Cookie-uri

Înconjurul lumii în 365 de zile cu INNA

Anul 2022 i-a dat ocazia perfectă INNEI să se întâlnească cu fanii din întreaga lume. Artista a susținut numeroase concerte și a fost prezentă la cele mai importante festivaluri, memorabil fiind performance-ul de pe scena de la Tomorrowland, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike, unde au cântat în avanpremieră piesa ”Blow It Up”.

INNA este fără doar și poate unul dintre cei mai de succes artiști din România, având o carieră de-a dreptul spectaculoasă. Cunoscută și la nivel internațional, artista a atins în 2022 pragul de 10 miliarde de stream-uri, peste 7 milioane de subscriberi pe YouTube și a făcut înconjurul lumii cu vocea sa.

Pe lângă performanțele digitale, artista impresionează întotdeauna prin aparițiile sale inedite pe marile scene ale lumii. 2022 i-a dat ocazia perfectă INNEI să se întâlnească cu fanii din întreaga lume. Artista a susținut numeroase concerte și a fost prezentă la cele mai importante festivaluri, memorabil fiind performance-ul de pe scena de la Tomorrowland, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike, unde au cântat în avanpremieră piesa ”Blow It Up”.

Citește și:

Numeroase line-up-uri de festival au fost bifate de către INNA. Oamenii au putut auzi live piese care se bucură de statutul de hit, precum ”Up”, ”Nirvana” sau ”Ruleta”. Artista a cântat împreună cu fanii săi la Rockwell Klub Rocktober Fest, din Ungaria, Love The Tuentis Festival, din Spania, Kiss! Dance! Fly! Festival, din Estonia. De asemenea, prezența ei remarcabilă s-a făcut simțită și pe scenele de la Hanko Sommarfest, din Finlanda, Kaleidoscop Festival, din Republica Moldova și Untold, din România.

Concertele nu au lipsit nici ele din agenda artistei. INNA a bifat scene ale unor țări precum Ungaria, Turcia, Uzbekistan, UK, artista susținând și un moment special pe scena de la We Are One, din România, concert caritabil organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru poporul ucrainean. Noaptea dintre ani a prins-o pe INNA în Malta, unde a avut un performance de anul nou în insula Gozo.

Citește și:

Anul 2023 se anunță deja a fi unul plin pentru artistă, fiind deja confirmată la festivaluri din Ungaria, Finlanda, Torino, Veracruz, dar și România.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.