Setari Cookie-uri

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu continuă! Ce are actuala iubită a lui Bădălău să îi reproșeze artistei?

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu își fac una alteia reproșuri. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău mărturisește că artista o jignește atât pe ea, cât și pe fiica ei, iar în curând va face publice mesajele pe care le primește de la fosta soție a omului de afaceri.

Deși a divorțat de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu nu are nici acum liniște. Războiul se duce acum între ea și Bianca Drăgușanu, actuala iubită a omului de afaceri. Blondina o acuză pe artistă că o jignește atât pe ea, cât și pe fiica ei, Sofia, și că o hărțuiește cu mesajele.

„Eu nu mă cobor la nivelul ei. (…) Logic că a refuzat o confruntare directă cu mine pentru că eu o pot bate chiar cu dovezile ei. Îi dă mesaje lui Gabi pe care le am și pe care o să le arăt tuturor, în care mă jignește și pe mine și pe copilul meu.

După ce eu i-am cerut să facem pace, în emisiunea lui Dan Capatos, aparent a tăcut două luni. Până la ziua Sofiei, când a început iar cu mesajele. Apoi a continuat de ziua lui Gabi în Thailanda. Atunci a pus-o si pe maică-sa să mă înjure. Ea este cea care are limbaj de mahala și care se dă mare doamnă. Eu tot tac, am fost provocată mereu să-i răspund în aceeași manieră ca ea și normal că am jignit-o, dacă m-a jignit”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Citește și:

Bianca Drăgușanu continuă cu declarațiile controversate la adresa Claudiei Pătrășcanu și spune despre ea că este o femeie geloasă și frustrată. Blondina spune că mama copiilor lui Gabi Bădălău continuă să o jignească, chiar dacă în presă declară altceva.

„Din punctul meu de vedere e de-a dreptul ridicolă, mă terorizează și mă hărțuiește din orice, de doi ani, are probleme cu capul, cred că ar trebui să facă un control de specialitate. Are refulări periodice la adresa mea și schimbări dubioase de comportament. Tot sunt provocată de ea. Nu înțeleg, s-a dus pe la biserici, ne-a urat tuturor să ne echilibrăm că ne dorește sănătate și a zis că nu mai vrea să intre în circuri cu mine, dar mă trezesc deodată că iar vine de la biserică și ne jignește această mamă istorică”, a mai spus blondina.

Citește și:

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu

În ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcanu, artista spus că nu vrea să fie amestecată în scandalurile pe care le creează Bianca Drăgușanu. Artista a mărturisit că ea vorbește doar despre copiii ei și că blondina caută, cu orice preț, atenția presei.

"Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea.

Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.