Setari Cookie-uri

Sfaturi utile pentru a juca un joc de societate imediat după ce îl scoateți din cutie

Tocmai ați cumpărat un joc de societate nou și strălucitor și doriți să vă așezați și să îl jucați imediat. Care sunt cele mai bune modalități de a vă așeza și de a învăța noul joc chiar din cutie?

Tocmai ați cumpărat un joc de societate nou și strălucitor și doriți să vă așezați și să îl jucați imediat. Care sunt cele mai bune modalități de a vă așeza și de a învăța noul joc chiar din cutie?

În acest articol, vă împărtășesc o serie de sfaturi și trucuri pe care să le folosiți atunci când deschideți un joc nou și încercați să jucați imediat. Iată câteva idei despre cum să vă bucurați de jocuri de societate cât mai repede posibil.

Într-o lume perfectă, atunci când oamenii vin la masa dvs. pentru a juca un joc, acesta ar trebui să fie pregătit și gata de joc, iar dvs. (sau altcineva) ar trebui să fiți bine pregătit să îi învățați pe toți să joace. Cu toate acestea, nu trăim într-o lume perfectă.

Citește și:

Există o serie de motive pentru care s-ar putea să nu vă puteți pregăti din timp pentru a juca jocuri de societate. Acest lucru ar putea fi din cauza constrângerilor de timp sau a altor angajamente. Pregătirea unui joc și învățarea modului de joc necesită timp. Dacă nu aveți mult timp liber, este posibil ca timpul dvs. pentru jocuri de societate să trebuiască să se suprapună cu timpul pentru învățarea jocurilor.

Sau, s-ar putea ca dvs. și ceilalți jucători să fiți foarte entuziasmați să jucați un joc pe care tocmai l-ați primit. Trebuie să recunosc, chiar și eu am acest sentiment atunci când iau un joc nou și îl aduc acasă. Vreau să îl pun pe masă cât mai repede posibil.

Poate că vă aflați la un magazin de jocuri și încercați un joc nou pentru prima dată. Atunci când încercați o copie demo sau un joc pe care l-ați împrumutat de la o bibliotecă publică de jocuri, s-ar putea să nu aveți de ales decât să vă așezați și să încercați să vă dați seama de joc din mers.

Citește și:

Sunt sigur că există multe alte motive pentru care s-ar putea să ajungeți la o masă cu un joc nou și cu jucători entuziasmați să îl joace. În acest articol, vă voi oferi câteva sugestii pentru a profita la maximum de această împrejurare.

Primul meu sfat este că persoana care deține jocul nu trebuie să fie cea care face toată munca. Da, îmi dau seama că faptul că persoana care a cumpărat sau deține jocul de societate este cea care este responsabilă pentru a-l deschide, a citi regulile, a învăța cum să joace și a-i învăța pe alții cum să joace, este standardul implicit în majoritatea grupurilor de joc. Cu toate acestea, deși este o practică obișnuită, nu trebuie să fie așa. Pentru mine, acest standard pune o valoare nejustificată sau o presiune nejustificată asupra faptului de a fi proprietarul jocului.

Citește și:

Un joc este ceva de care un grup de oameni se va bucura împreună și, în acest scop, acei oameni ar trebui să lucreze împreună pentru a se bucura de acel joc. Nu ar trebui să existe nicio presiune sau cerință pentru proprietarul jocului de a deschide, despacheta, reambala și învăța un joc.

Deși este mai ușor din punct de vedere fizic pentru proprietarul inițial să facă acest lucru, deoarece el este cel care are acces fizic la joc, nu există niciun motiv pentru care să nu poată da jocul altcuiva din grup care este mai interesat să învețe și să predea jocuri de societate.

Îmi dau seama că acest lucru va varia de la persoană la persoană și de la grup la grup. Cunosc un număr de jucători care se arată total reticenți la ideea de a lăsa pe altcineva să deschidă unul dintre jocurile lor. Ei vor această experiență pentru ei înșiși și este corect. Cunosc, de asemenea, grupuri în care nimeni nu vrea cu adevărat să învețe sau să predea jocuri de societate, așa că ajunge să fie proprietarul jocului în mod implicit. Chiar și în cazul acestor grupuri, sugerez să încercați măcar să împărțiți munca, chiar dacă doar puțin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.