Setari Cookie-uri

Scandaluri pe bandă rulantă la Survivor! Jignirile între concurenți au fost la ordinea zilei

Survivor continuă cu o atmosferă tensionată între concurenți. În cea de-a patra săptămână de concurs, reproșurile și jignirile au fost la ordinea zilei.

Concurenții de la Survivor au ajuns în cea de-a patra săptămână de concurs, iar tensiunea dintre ei se simte din plin. Ultima ediție a emisiunii a fost presărată cu jigniri, reproșuri și cuvinte acide spuse de fiecare tabără în parte. Codruța Began din echipa Războinicilor este văzută cu ochi critici de către colegii săi, iar în echipa Faimoșilor, DOC și Jorge sunt în relații tensionate.

Echipa Războinicilor

Concurenții din echipa Războinicilor și-au arătat nemulțumirea față de Codruța Began și își doresc ca aceasta să fie eliminată, iar publicul să nu o mai salveze, așa cum s-a întâmplat de două ori.

"Joacă un rol, cu mine a încercat de două ori o chestie: mă «înțeapă», apoi vine la mine, ne împăcăm, după care iar mă «înțeapă». Vreau doar să vadă oamenii, așa cum au văzut la Maria și au dat-o afară. Să vadă și la femeia asta, că așa o să ne scoată pe toți, pe rând, afară“, a declarat Andreea Moromete, în emisiune.

Citește și:

„Sunt și persoane în echipă care sunt de partea mea și care mi-au spus: «Codruța, ai o personalitate puternică, ai calități de lider». Asta îi deranjează pe anumiți băieți, care își doreau să devină lideri. Eu nu mi-am dorit să devin lider, am venit să-mi fac treaba. Dar, probabil, personalitatea mea deranjează“, a replica Codruța.

Mai mult, o replică dură a venit din partea lui Alin Chirilă, care i-a spus că se poartă ca o pițipoancă care vrea să iasă în evidență.

„Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ai 40 și ceva de ani, comportă-te ca atare“, a punctat, dur, luptătorul Alin Chirilă.

Echipa Faimoșilor

În echipa Faimoșilor, Doc, Jorge și Vica Blochina au multe de împărțit, iar tensiunea se simte din replicile celor 3 concurenți.

Citește și:

„N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului”, a declarat Doc.

„Știi ce-am observat că face DOC? Mereu spune lucruri urâte despre cineva ca să se pună el într-o lumină mai bună, dar în momentul în care spune despre mine, spune mai multe despre el”, a replicat Jorge.


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


6 imagini
Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău continuă: Un nou proces intentat de mama lui Gabi Bădălău

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău pare departe de a se sfârși, în ciuda faptului că artista nu mai are nicio legătură directă cu părinții fostului său soț, Gabi... Kudika


7 imagini
Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula a ajuns la final! Afaceristul trebuie să îi plătească daune vedetei

Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula au fost în centrul unui scandal care a ajuns în fața instanțelor de judecată din România. Afaceristul a dat-o în judecată pe... Kudika

9 imagini
Simona Halep, victorie în scandalul de dopaj! TAS i-a redus suspendarea

După o perioadă plină de provocări și incertitudini, Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, a transmis un mesaj puternic și plin de emoție, după ce Tribunalul Arbitral al... Kudika


Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika
Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika