Setari Cookie-uri

Noi eliminări la Survivor! Jorge și Vica Blochina au părăsit competiția!

Noua ediție a emisiunii Survivor a adus lacrimi pe obrajii concurenților! Doi dintre Faimioși au fost eliminați.

Ediția din seara trecută de la Survivor a fost ultima pentru Jorge și Vica Blochina, care au fost eliminați din concurs. Lacrimile concurenților au curs, însă competiția merge mai departe fără cei doi faimoși.

Vica Blochina a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor emisiunii, iar Daniel Pavel a anunțat-o că va pleca acasă. Blondina împreună cu DOC și Anca Dumitru au fost propuși spre eliminare în această săptămână, însă, dintre toți, Vica Blochina a primit cele mai puține voturi.

Fosta balerină a luptat timp de o sîptămână în competiția Survivor și a intrat de mai multe ori pe traseu, aducând puncte importate echipei Faimoșilor.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demotivez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv, dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa. Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu astăzi să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici”, a spus Vica Blochina, cu lacrimi în ochi.

Citește și:

Vedeta a mai spus că Survivor este de departe cea mai grea emisiune la care a participat, însă este recunoscătoare pentru oamenii pe care i-a cunoscut în competiție.

"Survivor România, cu vasta mea experiență de reality, este cea mai grea competiție, pentru oricine. Eu cred că e cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă. Sunt foarte fericită că am cunoscut oamenii ăștia. Sunt foarte fericită și recunoscătoare că am avut echipa adversă de Războinici, care sunt minunați. A făcut față, deci mi-a plăcut foarte mult”, a mai zis Vica Blochina.

La rândul său, Jorge a plecat în lacrimi din competiție. Daniel Pavel i-a anunțat retragerea artistului, din cauza problemelor medicale cu care se confruntă. În ultima ediție a emisiunii, Jorge s-a accidentat grav la picior și a fost dus de urgență la spital. Din păcate, el nu mai poate continua jocul și trebuie să revină în țară pentru refacerea completă.

Citește și:

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.