Setari Cookie-uri

Wow, cât este de frumoasă fetița lui Flick și a Denisei Filcea! La 7 luni, Eva Maria i-a înduioșat pe internauți cu privirea sa

Flick și Denisa Filcea au postat prima fotografie cu chipul micuței lor, iar fanii i-au asaltat pe cei doi părinți cu comentarii apreciative. La 7 luni, Eva Maria este o fetiță superbă!

Flick și Denisa Filcea sunt doi părinți fericiți și extrem de mândrii de fiica lor. Micuța Eva Maria a venit pe lume în urmă cu 7 luni, iar de atunci viața celor doi s-a schimbat radical.

Cu toate că fostul om de radio și frumoasa lui soție au mai postat poze cu fiica lor, chipul micuței a fost acoperit. Acum, însă, cei doi i-au creat micuței o pagină de Instagram și au publicat prima fotografie cu fața fetiței. Fanii i-au felicitat pe Flick și pe Denisa, iar comentariile apreciative legate de frumusețea micuței au curs la fotografia de pe social media.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Flick a postat și câteva versuri pentru micuța lui, iar rândurile scrise sunt cu adevărat speciale.

”Avem o fericire anume / Ce n-o știam până la ea / Cu bucurie, dragă lume / Eu iți prezint azi Lumea mea / Eva Maria”, a scris Flick pe Instagram.

Citește și:

Eva Maria a împlinit 7 luni

Eva Maria a împlinit recent 7 luni, iar părinții ei îi țin la curent pe internauți cu fiecare etapă din viața micuței. Flick și Denisa se ocupă îndeaproape de creșterea fiicei lor și adesea le transmit internauților iubirea pe care o simt pentru minunea din viața lor.

”23.01.2023. Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță ești o minune și sunt extrem de mândră de tine!”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.