Setari Cookie-uri

Andreea Esca, împotriva căsătoriei fiicei sale cu Mario Fresh! Ce spune prezentatoarea de știri despre relația Alexiei Eram?

Andreea Esca a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre o eventuală căsătorie a fiicei ei cu Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de mai bine de 6 ani și nu de puține ori cei doi și-au împărășit sentimentele în mediul online. Cei doi au planuri de viitor împreună și petrec vacanțe în doi în locuri de vis. Cu toate acestea, căsătoria nu pare să fie printre prioritățile lor, cel puțin așa spune Andreea Esca, mama Alexiei Eram.

Recent, prezentatoarea de știri a spus că își dorește pentru fiica sa să fie fericită, însă ideea de căsătorie nu ar trebui să intre în calcul la doi tineri de 20 de ani. Alexia Eram are o carieră înfloritoare de influencer și a reușit să își achiziționeze un apartament din proprii bani. Un program plin îl are și Mario Fresh, un artist a cărei agentă este încărcată de evenimente și concerte peste tot în țară.

Citește și:

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată la 20 de ani.
Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca, pentru click.ro.

Alexia Eram, despre planurile de măritiș

Alexia Eram a fost întrebată adesea când se va căsători cu Mario Fresh sau când va face copii. Vedeta a obosit să răspundă la această întrebare și a declarat că toate lucrurile se vor întâmpla la timpul lor.

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat în vara lui 2022 Alexia Eram pentru Antena Stars, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.