Setari Cookie-uri

Momente grele în familia Ancăi Serea! Una dintre fiicele ei a fost operată de urgență!

Anca Serea a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Una dintre fiicele sale a fost operată de urgență. Cum se simte cea mică?

Anca Serea a postat un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii săi. Fiica vedetei, Sarah a fost operată de urgență la un spital privat, iar Anca a dat câteva detalii despre intervenție.

Se pare că operația Sarei nu mai suporta amânare, astfel că mama ei și Adi Sînă au dus-o la medicii în care au cea mai mare încredere.

”Bun găsit, prieteni dragi. Poate mulți dintre voi ați observat din stories pe care le-am postat că vacanța familiei s-a încheiat brusc, fiind nevoiți sa revenim acasă mai repede decât ne doream. Motivul a fost că Sarah a avut nevoie de o intervenție chirurgicala de urgență, care nu suporta amânare… ", a scris Anca Serea, pe pagina sa de Instagram.

Partenera de viață a lui Adi Sînă a subliniat încă o dată cât de importantă este sănătatea personală și a celor dragi. Vedeta a atras atenția cu privire la prețuirea fiecărei clipe.

Citește și:

Nu se cunosc detalii despre operația suferită de Sarah, asta pentru că mama ei a dorit să păstreze discreția. În schimb, după pozele postate, fanii au observat că Sarah apare cu zâmbetul pe buze, semn că recuperarea merge în direcția cea bună.

"Am înțeles ieri, încă o data, cât de prețioasă este sănătatea noastră și a celor dragi, cât de important este fiecare moment pe care îl trăim și pe care ar trebui să îl prețuim la maxim. Nu dorim sa intrăm în foarte multe detalii, Sarah este bine acum, mulțumesc lui Dumnezeu și în special medicilor minunati care au fost mai mult decât prompți în rezolvarea cazului și alături de noi familia cu multe informații și compasiune. În astfel de momente înțelegem mai clar ca niciodată că nu mai conteaza nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățăm zilnic ci doar binele persoanei dragi. Aveți grija de voi și de cei dragi, viața este atât de scurtă! Sarah, ai fost foarte curajoasă”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.