Setari Cookie-uri

Reacția incredibilă a lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a aflat că fiul său va participa la Survivor: Nu știu cine e Mihai!

Cătălin Zmărăndescu a avut o reacție incredibilă, după aflarea veștii că fiul său, Mihai, va participa la Survivor.

Survivor continuă lupta pentru marele premiu cu noi surprize și noi concurenți care sunt pregătiți pentru cele mai aprige provocări. După eliminările de săptămâna trecută, 4 noi concurenți vin în competiție, alăturându-se celor două echipa, echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor.

Unul dintre noii concurenți, care s-a alăturat echipei Faimoșilor este Mihai Zmărăndescu, nimeni altul decât fiul lui Cătălin Zmărăndescu, cel care a participat la Survivor în sezonul trecut. Tânărul a venit în Republica Dominicană pentru a demonstra de ceea ce este în stare, simțindu-se pregătit pentru a face față tuturor provocărilor din competiție.

Din păcate, relația tată-fiu nu este una bun, iar Mihai și Cătălin Zmărăndescu și-au aruncat vorbe grele în ultima perioadă. Asta explică și reacția tatălui lui MIhai, atunci când a fost întrebat ce părere are în legătură cu intrarea fiului său în competiție.

Citește și:

„Nu prea am timp să mă mai uit la Survivor. Nu știu cine e Mihai!”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Fanatik. Tot el a adăugat: „Dacă e să ne luăm după declarațiile lui, se pare că nu e fiul meu”.

În urmă ce ceva timp, Mihai Zmărăndescu a făcut publice detalii din relația cu tatăl său. Se pare că cei doi nu își mai vorbesc din cauza faptului că fostul luptător ar fi declarat că are doar 2 copii, în loc de patru.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la TV cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai vorbesc cu el”, sunt o parte a declarațiilor făcute de Mihai Zmărăndescu pentru Prima TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.