Setari Cookie-uri

Drama prin care a trecut Ștefania Stănilă de la Survivor! Tatăl ei s-a stins din viață în urma unei boli nemiloase

Ștefania Stănilă este fostă gimnastă de performanță și a intrat în echipa Faimoșilor, în ediția din acest an a emisiunii Survivor. Într-un moment de vulnerabilitate, sportiva a vorbit despre cea mai mare suferință a sa, pierderea timpurie a tatălui ei.

Ștefania Stănilă are 25 de ani, este fostă gimnastă și participă în acest sezon al emisiunii Survivor. Tânăra sportivă face parte din echipa Faimoșilor și este gata să dea tot ceea ce are mai bun.

Într-un moment de vulnerabilitate, ea a împărtășit suferința ei cu Carmen Grebenișan, care a fost alături de ea și a îmbrățișat-o. Ștefania i-a povestit colegei sale de echipă cum și-a pierdut tatăl la vârsta de 9 ani, acesta îmbolnăvindu-se de cancer la ficat. Bărbatul lucra în mină și se confrunta cu probleme de sănătate.

Gimnasta a povestit cu multă emoție în glas că tatăl ei și-a dorit întotdeauna ca ea să devină campioană, iar ea i-a îndeplinit dorința.

„Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. El lucra subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum era, adică avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu. Mă rog, a făcut într-o zi febră foarte mare, a făcut febră 42. După aia l-a dus la ambulanță, s-a dus la spital, l-a operat și a aflat că are cancer la ficat.

Citește și:

Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri”, a povestit Ștefania Stănilă, în emisiunea Survivor.

Ștefania a mărturisit că îl poartă în suflet pe tatăl său, iar ultimele sale cuvinte, dorința cea din urmă, au încurajat-o să căștige medalia de aur la Campionatul European din 2014, proba pe echipe, iar în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri, scrie protv.ro.

„El mereu și-a dorit, ca orice s-ar întâmpla cu el, dacă se întâmplă să moară, să fie la Piatra Neamț, acolo unde sunt și părinții lui. Asta a fost dorința lui. Și mama mea văzând că se agravează lucrurile a decis să mergem cu toții la Piatra Neamț, ca să fie acolo, să-i îndeplinim dorința. Iar în data de 20 decembrie… eu nu realizam foarte multe. E greu și încerc să fiu tare, să fiu puternică pentru mama mea care e sufletul meu. M-a chemat la el și ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să ajung o campioană. Îmi zicea chestia asta destul de des, dar aia a fost ultima oară, ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el. Legat de tatăl meu… ideea e că îl port mereu în suflet”, a mai zis gimnasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.