Setari Cookie-uri

Un nou scandal de proporții la Survivor! O concurentă din echipa Războinicilor a vrut să plece, apoi s-a răzgândit!

În echipa Războinicilor au existat numeroase conflicte, iar spiritele s-au încins în ultima ediție Survivor! Una dintre concurente și-a cerut eliminarea!

În ultima ediție Survivor, conflictele s-au ținut lanț în echipa Războinicilor. Ultimele nominalizări au dus la izbucnirea unui scandal de proporții între concurenți. Pe lista celor propusuși spre eliminare au fost războinicii: Codruța Began, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag.

Codruța Began a fost cea care le-a spus colegilor ei că își dorește să plece acasă și i-a rugat să o nominalizeze. Însă, la scurt timp, ea s-a răzgândit, ceea ce a produs la un val de tensiuni și reproșuri.

Dan Ursa nu s-a mai abținut și a avut o reacție acidă la adresa Codruței. El i-a reproșat colegei sale că este o persoană fățarnică, pentru că l-a păcălit. Dan Ursa i-a convins pe colegii săi să o voteze pe Codruța Began pentru a pleca acasă, însă ea și-a schimbat planul.

Citește și:

„Eu nu îți permit să îți bați joc de mine și să mă faci pe mine marionetă, să vorbesc cu toți oamenii aștia că tu, vai de mine, vrei să pleci acasă și peste noapte, nu știu cum, schimbi discursul. Nu știu, hotărăște-te femeie, ce vrei, să pleci, să stai? Vulpe ca tine n-am mai văzut în 40 de ani. Ești vulpea-vulpilor, care crede că scandalul te scoate în evidență! Mi-ar fi rușine, Codruța!”, a spus Dan Ursa, în emisiunea Survivor.

Codruța Began a încercat să se apare și să își motiveze alegerile. Războinica a spus că nu a mințit cu nimic.

„Stai puțin, că eu am vorbit după ce ați votat la votul comun. Ți-am spus ție așa: Dacă nu vrei să plece altcineva din echipă, votați-mă pe mine la votul comun și spuneți, specificați, că m-am cerut sau că mi-am exprimat dorința de a pleca. Ca să nu fiu salvată, pentru că altfel voi fi salvată și va pleca altcineva și cu siguranță nu vă veți dori. Eu îmi doream să plec…”, a spus Codruța.

Citește și:

Dan Ursa nu s-a mai lăsat înduplecat de vorbele Codruței și a concluzionat:

„Te hrănești cu scandal”.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.