Gina Pistol a uimit pe toată lumea când și-a anunțat retragerea din televiziune. După multe emisiuni prezentate la trustul Intact, iubita lui Smiley a luat decizia de a se dedica familiei, în special micuței Josephine. Vedeta a ajuns la concluzia că nimeni și nimic nu este mai important decât creșterea fetiței sale și timpul petrecut cu ea.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.", a declarat Gina Pistol, în urmă cu puțin timp.'', a transmis Gina Pistol pe Instagram.

Multă lume a încurajat-o pe Gina, iar internauții și-au arătat susținerea față de noile planuri ale vedetei. În secțiunea de comentarii, printre cei care s-au bucurat pentru blondină s-a aflat și Mădălina Crețan, care a felicitat-o pentru decizia de a-și petrece mai mult timp cu familia.

''Ești un suflet special, bun, iubitor și frumos!'', a scris Mădălina Crețan, în comentarii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: