Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la procesul deschis de Bianca Drăgușanu. S-a stabilit un nou termen

Procesul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu a avut loc ieri, 1 martie, însă artista nu a fost prezentă. Cele două au primit un nou termen de judecată, pe 22 martie.

Procesul deschis de Bianca Drăgușanu împotriva Claudiei Pătrășcanu a avut loc ieri, 1 martie, însă artista nu a dorit să fie prezentă, fiind reprezentată de avocata sa. Cele două și-au adus acuzații grave, iar totul s-a mutat în instanță, în cadrul unui proces intentat de iubita lui Bădălău, care îi cere Claudiei Pătrășcanu daune morale în valoare de 50.000 de euro.

Avocata Biancăi Drăgușanu a facut primele declarații despre proces, mărturisind că s-a stabilit un nou termen de judecată, pe data de 22 martie.

„Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat din păcate. Motivul pentru care s-a procedat amânarea cauzei de judecată este aceea că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.
S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22 martie. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa.”, a mărturisit avocata Biancai Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Citește și:

Potrivit declarațiilor făcute de avocată Biancpi, Claudia Pătrășcanu ar fi susținut că nu știa despre dosarul din instanță.

Cele două au început scandalul în urmă cu mai multe săptămâni, atunci când Claudia a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că îi forțează copiii să facă poze cu ea. La rândul său, Bianca Drăgușanu a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că ar fi jignit-o pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.