Setari Cookie-uri

Decizia radicală pe care Cătălin Bordea și soția lui au luat-o! De ce nu vor cei doi să aibă copii?

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, nu își doresc copii, iar actorul a anunțat ce se află în spatele deciziei sale.

Cătălin Bordea și soția lui, Livia, nu își doresc să devină părinți, chiar dacă sunt un cuplu bine sudat. Cei doi se iubesc de 11 ani, sunt căsătoriți, însă, cu toate acestea, nu își doresc să aibă copii. De-a lungul relației lor, Cătălin Bordea a primit adesea această întrebare, însă el a mărturisit că a luat decizia împreună cu soția sa, în ceea ce privește alegerea de a nu avea copii.

Recent, Bordea a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete, acolo unde a explicat de ce nu se vede ca fiind tată. Actorul a spus că nici vârsta nu îl mai ajută, dar a recunoscut că, la un moment dat, s-a gândit la adopție.

„Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să facem asta. Când? Deja vine 40, se duce 45”, povestea Cătălin Bordea, în interviul pe care i l-a acordat lui Bobonete.

Citește și:

Actorul și soția lui, Livia, au luat în calcul variata adopției unui copil, însă nu s-a concretizat nimic până în prezent.

„Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil.”

Cătălin Bordea a vorbit în podcast și despre ce înseamnă pentru el sentimentul de iubire. El a spus că părinții sunt singurii care înțeleg ce înseamnă dragostea.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când cântează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea.”

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.