Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit! Artista este din nou mamă singură!

La doar câteva luni de când cea de-a doua fetiță a ei a venit pe lume, Andreea Antonescu a anunțat despărțirea de Victor Vrînceanu.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu câteva luni. Vedeta anunța în luna august a anului trecut că este însărcinată și că trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Acum, însă, Andreea i-a șocat pe internauți după ce a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale. Ea a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, prin care le-a transmis fanilor ei că motivul separării este nepotrivirea de caracter.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.
Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Citește și:

Andreea Antonescu a precizat că va rămâne în relații bune cu tatăl bebelușei, de dragul micuței, a cărui nume nu l-a dezăluit încă. Artista mai are o fiică, pe Sienna, din căsnicia cu Traian Spak, care a ales să rămână în America, alături de bunica sa.

Acum, Andreea se pregătește de botezul micuței sale, eveniment ce va avea loc în luna mai.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a declarat recent Andreea Antonescu pentru Click!.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.