Setari Cookie-uri

O mai ții minte pe Amalia de la Neața cu Răzvan și Dani? Viața ei s-a schimbat complet de când și-a dat demisia!

Amalia Ștefania Țircă întâmpina cu zâmbetul pe buze telespectorii de la Neața cu Răzvan și Dani. Șatena le spunea fanilor emisiunii cum le va merge ziua, în funcție de fiecare zodie în parte. În anul 2019, Amalia și-a dat demisia și a făcut un pas important către un nou domeniu profesional.

Amalia Ștefania Țircă ocupa postul de "horoscopeasă" la matinalul de la Antena1. De luni până vineri, Amalia le spunea telespectatorilor cum va decurge ziua lor, în funcție de semnul zodiacal. Iubită de public, fosta vedetă tv avea mulți fani în rândul telespectatorilor, care s-au întristat după ce șatena și-a dat demisia.

În anul 2019, Amalia și-a dat demisia de la emisiunea Neața cu Răzvan și Dani și a luat-o pe un alt drum. Șatena a făcut un pas important în carieră și și-a schimbat complet domeniul de activitate.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că, profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a spus Răzvan Simion, în urmă cu câțiva ani, atunci când Amalia și-a anunțat în direct plecarea de pe micile ecrane.

Citește și:

După demisia de la trustul Intact, Amalia a absolvit un master numit "Management Aeronautic", iar în prezent deține un post în cadrul companiei Romatsa.

La fel de bine o duce și în plan personal. După despărțirea de fostul iubit, fosta vedetă tv și-a găsit liniștea în brațele lui Andrei Andu, un tânăr pilot ce activează în cadrul Tarom. Pozele de pe rețelele de socializare îi înfățișează pe cei doi extrem de fericiți împreună.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.