Setari Cookie-uri

Ana Morodan, probleme cu legea! Contesa digitală a fost prinsă băută și drogată la volan

Ana Morodan a fost reținută ieri de organele de poliție, după ce a fost prinsă în trafic cu o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar testul antidrog a ieșit pozitiv.

Ana Morodan va ajunge în cursul zilei de astăzi în fața instanței, potrivit cancan.ro. Contesa digitală a fost prinsă băută și drogată la volan, iar în numai 12 ore, vedeta s-a ales cu două dosare penale.

Conform sursei citate mai sus, vedeta a fost depistată cu o concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge, iar la testul antidrog a ieșit pozitiv.

Ana Maria Morodan, probleme cu alcoolul

În ultima perioadă, Ana Maria Morodan i-a îngrijorat pe fanii săi, în ceea ce privește problemele pe care le are cu alcoolul. Vedeta a apărut recent în emisiunea Xtra Night Show într-o stare euforică, fapt ce i-a adus numeroase critici și reproșuri în mediul online. Pentru a se apăra, Ana Maria Morodan a mărturisit că a jucat teatru.

„Aia (n.r. momentul în care Ana Morodan a apărut în stare de ebrietate în emisiunea Xtra-Night Show) era cu trei-patru zile înainte de fimare (n.r. filmarea emisiunii „REALĂ, by Ana Morodan”) și a fost o chestie gândită de noi, de toată echipa. Eu, o dată la șase luni fac ceva să comenteze lumea. De bine, de rău, să comenteze lumea. A fost o joacă actoricească. Mă scuzați că nu am dat la teatru. Scuzați-măăă„, a explicat Ana Morodan, pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Mai mult, mai în glumă, mai în serios, Contesa digitală a specificat că și-ar dori să mai bea câte un pahar de vin din când în când, însă producătorii emisiunii "Reală by Ana Morodan" nu îi dau voie.

„Eu m-aș duce, sincer, să beau câte un vinuleț din când în când, să-mi pun un pahar de rose, numai că nu mă lasă ăia că se vede pe filmare și nu te lasă să bei un pahar de rose la televizor”, a mai declarat Ana, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.