Setari Cookie-uri

Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu. Ce se va întâmpla cu fiica lor în vârstă de 3 luni?

Victor Vrînceanu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Andreea Antonescu. După 2 ani de relație, jurnalistul și jumătatea Andre și-au spus "adio", la fix 3 luni de când a apărut pe lume micuța lor.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o poveste frumoasă de dragoste, timp de aproape 2 ani. Din iubirea lor s-a născut Victoria Venice, micuța lor, acum în vârstă de 3 luni. Din păcate, cei doi s-au separat, însă au rămas în continuare în relații bune pentru a o crește pe fiica lor.

Andreea Antonescu a fost prima care a făcut anunțul cu privire la despărțirea de jurnalistul de la cancan.ro, mărturisind că nepotrivirea de caracter a stat la baza separării.

Acum, Victor Vrînceanu a fost cel care a dorit să comenteze despărțirea și a spus că nu știa de mesajul postat de Andreea Antonescu. Mai mult, el a menționat că au existat numeroase nemulțumiri de ambele părți și că au decis de comun acord să se despartă.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat jurnalistul pentru cancan.ro.

Citește și:

În ceea ce privește programul de vizită pentru micuța sa, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au stabilit de comun acord ce vor face în continuare. Deși jurnalistul și-ar fi dorit ca fiica lui să petreacă timp egal cu ambii părinți, Andreea Antonescu nu a fost de acord. În cele din urmă, cei doi au stabilt un program adaptat vârstei și nevoilor celei mici.

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Citește și:

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea.”, a mai menționat fostul iubit al Andreei Antonescu.


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


15 imagini
Vica Blochina, depre relația cu Victor Pițurcă: Eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă un copil foarte frumos...

Vica Blochina a ales să împărtășească noi informații despre fiul ei, Edan, și despre relația cu fostul partener, Victor Pițurcă. Chiar dacă fiul său i-a interzis să mai dezvăluie... Kudika


Andreea Bălan, detalii despre relația cu Victor Cornea. Ce a dezvăluit despre certurile în cuplu: Nu există împăcare

După ce a trecut printr-un divorț și printr-o perioadă a vieții sale nu tocmai bună, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Victor Cornea. Deși este o diferență destul de mare de... Kudika

14 imagini
Andreea Bălan, noi imagini alături de Victor Cornea! Artista radiază de fericire în brațele jucătorului de tenis

Andreea Bălan iubește și este iubită! Vedeta petrece aceste zile alături de noul ei iubit, Victor Cornea, și este toată un zâmbet. Artista a publicat noi imagini cu tenismenul în... Kudika


Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika
Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika