Setari Cookie-uri

Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu. Ce se va întâmpla cu fiica lor în vârstă de 3 luni?

Victor Vrînceanu a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Andreea Antonescu. După 2 ani de relație, jurnalistul și jumătatea Andre și-au spus "adio", la fix 3 luni de când a apărut pe lume micuța lor.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au trăit o poveste frumoasă de dragoste, timp de aproape 2 ani. Din iubirea lor s-a născut Victoria Venice, micuța lor, acum în vârstă de 3 luni. Din păcate, cei doi s-au separat, însă au rămas în continuare în relații bune pentru a o crește pe fiica lor.

Andreea Antonescu a fost prima care a făcut anunțul cu privire la despărțirea de jurnalistul de la cancan.ro, mărturisind că nepotrivirea de caracter a stat la baza separării.

Acum, Victor Vrînceanu a fost cel care a dorit să comenteze despărțirea și a spus că nu știa de mesajul postat de Andreea Antonescu. Mai mult, el a menționat că au existat numeroase nemulțumiri de ambele părți și că au decis de comun acord să se despartă.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”, a declarat jurnalistul pentru cancan.ro.

Citește și:

În ceea ce privește programul de vizită pentru micuța sa, Victor Vrînceanu și Andreea Antonescu au stabilit de comun acord ce vor face în continuare. Deși jurnalistul și-ar fi dorit ca fiica lui să petreacă timp egal cu ambii părinți, Andreea Antonescu nu a fost de acord. În cele din urmă, cei doi au stabilt un program adaptat vârstei și nevoilor celei mici.

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Citește și:

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea.”, a mai menționat fostul iubit al Andreei Antonescu.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.