Setari Cookie-uri

De Paște, simte magia la Mega Mall București și bucură-te de premii!

În această primăvară, follow the magic la Mega Mall București! Indiferent cum alegi să petreci Paștele, ai o mulțime de opțiuni pentru experiențe fun și sesiuni de shopping, iar Mega Mall București te recompensează cu premii prin aplicația SPOT. Poți câștiga un voucher în valoare de 500 de lei valabil în magazinul epantofi.ro cu zonă Modivo, pentru a-ți da reset la garderobă!

Bucură-te de cumpărături și intră în lumea premiilor fantastice

În perioada 7-14 aprilie, poți câștiga unul dintre cele 40 de vouchere de 500 de lei valabile in magazinul epantofi.ro cu zonă Modivo din Mega Mall București. Participanții trebuie să facă cumpărături în valoare de 1500 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale, din aceeași zi, și să le scaneze în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT.

“All you can play” - Joacă, modă și distracție la Mega Mall București

Pentru super opțiuni de styling primăvara aceasta, intră în lumea magică a magazinelor din Mega Mall, unde te așteaptă cele mai hot colecții. Pentru un look fresh, concentrează-te pe outfituri în culori puternice, precum verde-lime, portocaliu fluorescent sau roz liliac.

Citește și:

Pe lângă sesiunile de shopping, Mega Mall București pune la dispoziția clientului și o mulțime de activități fun – relaxare în zona food court, cele mai noi filme la cinematograf sau distracție pe pista de bowling. Fă-ți planurile pentru Paște și vino la Mega Mall București pentru a te distra și a câștiga premii!

Mai multe informații sunt disponibile pe https://megamallbucuresti.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.