De compoziția și producția muzicală, s-a ocupat echipa de la BullsRecords.

"Piesa 'Zilele' reprezintă îndemnul meu la adresa Generației Z, pentru a merge tot mai departe atunci când tinerii au o pasiune sau chiar mai multe pasiuni. Totul pornește de la ceea ce simțim încă de mici copii, iar părinții trebuie să fie cei mai importanți factori în a ne ghida spre îndeplinirea visurilor noastre. Nimic nu este imposibil!", spune AntoniX.

A renunțat la gimnastică pentru volei și este pasionată de citit

Simpatica AntoniX are veleități multiple, iar printre acestea se numără și activitatea sportiva. Încă de la o vârstă fragedă, a practicat gimnastica, iar în prezent s-a reorientat către volei. Pe lângă aceste sporturi, artistei îi place și să citească foarte mult, părinții ei fiind nevoiți să suplimenteze mobila de bibliotecă, pentru a încăpea și a mai cumpăra cărțile noi.

Cântă de când era un bebeluș

Chiar dacă poate părea ciudat, AntoniX gângurea melodiile auzite in casă. Părinții ei spun că nu a spus "mama" sau "tata", prima oară, ci a cântat direct.

Artista mai frecventează și cursurile de dans, și face parte dintr-o grupă premiată, de nenumarate ori, la concursurile organizate în țară. La cea mai recentă competiție, a obținut locul I, dar și o bursă înternațională, pentru cursuri, în Italia, la Marina Palmense.

VIDEO: https://youtu.be/4-434j1iGa0

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: