Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată alături de partenerul ei, George Restivan. După un mariaj tumultos, presărat cu numeroase divorțuri și împăcări, vedeta și-a găsit în sfârșit bărbatul cu care poate trăi o poveste de iubire liniștită, așa cum merită.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios într-un cadru special, într-o biserică din Ucraina, din zona Cernăuți. Deși a menționat că anulează nunta, ea, iubitul ei și nașii care i-au fost alături au mers în mare secret în Ucraina, acolo unde au făcut pasul cel mare într-o biserică românească.

Veștile bune au ajuns și la Silviu Prigoană, fostul ei soț, care a reacționat după ce a auzit de căsătoria Adrianei Bahmuțeanu. Omul de afaceri nu a dorit să ofere detalii și s-a abținut de la orice declarație vizavi de mama copiilor săi.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no coment!”, a spus Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu este fericită alături de George Restivan

Adriana Bahmuțeanu este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei. Ea le-a mulțumit nașilor care le-au fost alături în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Vedeta a vorbit pe rețelele sociale despre alegerea de a se cununa într-o biserică românească din Ucraina, chiar dacă este o țară în care războiul este în continuare existent.

„Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră!

Am ales Mănăstirea Bănceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credință sunt vii în sufletele oamenilor!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: