Bereghianu Gherghina sau bunica Gherghina, așa cum este cunoscută în mediul online, a venit în emisiunea Chefi la cuțite, acolo unde i-a încântat pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu cu un preparat care să le aducă aminte de copilărie. Bunica Gherghina, în vârstă de 73 de ani, are o comunitate strânsă pe TikTok, iar peste cei 500.000 de urmăritori au îndemnat-o să meargă în emisiunea culinară de la Antena 1.

Deși mulți internauți o știu pe bunica Gherghina de pe social media, puțini cunosc drama prin care aceasta a trecut. Ea le-a povestit celor 3 jurați povestea sa de viața și le-a mărturisit că a avut o soră, care a murit la doar 24 de ani. Mai mult, viața ei a fost una foarte grea în tinerețe, precizând că nu a primit niciodată cadouri atunci când era mică.

Acum, ea a devenit virală după ce nepoata sa a postat un video cu ea, în timp ce prepara o rețetă a copilăriei. La fel s-a întâmplat și la Chefi la cuțite, acolo unde a pregătit o plăcintă cu brânză, ca "la mamaia acasă".

„Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor. Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic! Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc”, a zis concurenta în emisiunea de la Antena 1.

La finalul jurizării, bunica Gherghina a primit trei cuțite, iar chefii i-au oferit cuțitul de argint, dedicat prietenilor.

„Nu mai dorm la noapte! Nu mai dorm de bucurie”, a zis Bunica Ghergina, mândră de prestația sa.

Sursă foto: Captură Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: