Selena Gomez și Francia Raisa au fost prietene extrem de apropiate, iar Francia a ales chiar să îi doneze un rinichi artistei. După ce a fost diagnosticată cu Lupus, viața Selenei Gomez s-a schimbat radical. Boala i-a cauzat artistei multe inflamații în corp, iar rinichii i-au cedat.

Fosta iubită a lui Justin Bieber s-a confruntat cu insuficiență renală și avea mare nevoie de transplant renal. Prietena ei a dorit să o ajute și, de bună voie, s-a supus intervenției de preluare a unui rinichi, pentru a-i fi donat Selenei. După această dovdă de iubire și sprijin necondiționat, s-ar putea crede că cele două actrițe au rămas în relații foarte apropiate, însă nici pe departe.

Zvonurile cu privire la răcirea relației de prietenie dintre cele două au apărut o dată cu lansarea documentarului Selenei Gomez, My Mind & Me, acolo unde a vorbit despre problemele sale de sănătate, fără a o menționa vreo secundă pe cea care i-a donat un rinichi.

Tatăl Franciei a mărturisit într-o emisiune din Spania că fiica sa nu i-a donat un rinichi Selenei pentru ca aceasta să poată consuma în continuare alcool. Zvonurile spun că Selena și-ar fi bătut joc de sănătatea sa și nu a renunțat la alcool, lucru total interzis după intervenția chirurgicală de transplant.

Mai mult, internauții au reacționat pe social media și i-au reproșat artistei că abuzează de alcool.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: