Shakira și-a schimbat radical viața de când a revenit în America. După o despărțire dureroasă, artista și-a luat copiii și s-a mutat la Miami, acolo unde a început o nouă viață. De când a plecat din Barcelona, Shakira parcă a renăscut și și-a dat voie să se bucure de viață, exact așa cum merită.

Recent, ea a fost fotografiată la un eveniment monden ce a avut loc la Miami, alături de Tom Cruise. Internauții se întreabă acum dacă între cele două staruri este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Imaginile îi arată pe cei doi cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de atmosferă. Shakira a optat pentru un top strâns pe corp de culoarea verde închis, cu pantaloni în aceeași nuanță. Ea și-a accesorizat o pereche de ochelari de soare negri, iar părul l-a purtat ondulat. Tom Cruise a purtat un tricou polo alb și ochelari de soare.

Shakira, premiată femeia anului

Tot în weekend-ul trecut, Shakira a primit premiul "Billboard Woman of the Year", ocazie cu care a ținut un discurs în care a făcut aluzie la despărțirea dureroasă pe care a trit-o anul trecut.

„Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea, în care am simțit mai mult ca niciodată – și foarte personal – ce înseamnă să fii femeie”, a mărturisit ea.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: