Setari Cookie-uri

Ce lecții a învățat Andreea Marin după cele 3 divorțuri? Vedeta a fost dependentă emoțional de bărbații de lângă ea

Andreea Marin are o poveste de viață uimitoare, însă, cu toate greutățile trăite, ea a reușit să fie și mai puternică. Ce lecții a învățat prezentatoarea tv după cele 3 divorțuri prin care a trecut?

Andreea Marin este astăzi o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața amoroasă apele s-au liniștit. După 3 divorțuri, Andreea Marin a reușit de fiecare dată să își găsească puterea de a merge mai departe. Acum, ea trăiește o poveste frumoasă de iubire cu Adrian Brîncoveanu, însă cei doi nu au planuri de nuntă.

Andreea Marin a experimentat nu unul, ci trei divorțuri, fiecare punându-și amprenta pe sufletul său. Ea s-a căsătorit pentru prima dată la 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. Ulterior, vedeta a avut un mariaj cu Ștefan Bănică Jr., timp de 7 ani. După un divorț dureros, Zâna Surprizelor și-a găsit alinarea în brațele lui Tuncay Ozturk. Nici acest mariaj nu a durat prea mult, astfel că, la scurt timp de la căsătorie, cei doi au depus actele de divorț.

Citește și:

Toate aceste experiențe în dragoste au învățat-o lecții prețioase pe vedetă și au făcut-o să fie o femeie puternică. Ea a mărturisit că a fost dependentă emoțional de foștii parteneri, însă acum a învățat să se bazeze pe propria persoană.

“Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem. Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Citește și:

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică”, a declarat Andreea Marin pentru ego.ro, acum ceva timp.

Andreea Marin, despre viața de după divorț

Andreea Marin a mărturisit că nu i-a fost ușor să o ia de la capăt după fiecare eșec în dragoste. În cele din urmă, ea s-a descurcat de fiecare dată și a învățat că nu există "nu se poate".

“Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Citește și:

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale, vei găsi capacitatea de a o lua de la capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa menționată.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.