Setari Cookie-uri

După doi ani de singurătate, Irinel Columbeanu iubește din nou! Cine este Ani, noua parteneră de viață a afaceristului?

Irinel Columbeanu iubește din nou, după doi ani de singurătate. Afaceristul a început o nouă relație și recunoaște că a fost dragoste la prima vedere. Cine este femeia care i-a făcut inima să bată din nou?

Irinel Columbeanu trăiește din nou o poveste de iubire, după doi ani în care a fost singur. Fostul afacerist a început o nouă relație și a făcut o serie de declarații despre femeia care i-a făcut din nou inima să bată. Columbeanu și-a întâlnit actuala parteneră în Delta Dunării, acolo unde s-a dus în vacanță, la pensiunea unui bun prieten de-al său. Fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere și că Ani, noua sa iubită, este o femeie delicată, sociabilă și respectuoasă.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Citește și:

Irinel Columbeanu își dorește ca Ani să vină cu el în America

Irinel Columbeanu se pregătește să plece în America pe 13 iunie, la fiica sa, Irinuca. Omul de afaceri nu și-a mai văzut fetița de doi ani și așteaptă cu nerăbdare întrevederea.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion.”, a spus Columbeanu.

Întrebat dacă noua parteneră îl va însoți în călătoria de peste ocean, afaceristul a declarat că nu crede că Ani poate veni, însă o va întreba.

„Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat afaceristul.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.